Kocham SuJu od: 14.01.2009
Wysłany: 2012-09-27, 21:15 Asia on Wave!
Dostałam wiadomość od redakcji "Asia on Wave". Jest to nowy magazyn o tematyce azjatyckiej. Myślę, że większość z Was będzie zainteresowana takim magazynem. Do tej pory mogliśmy zadowolić sie jedynie gazetami poświęconymi Japonii, gdzie od czasu do czasu było wspominane "coś" o Korei. Ja na pewno kupię pierwszy numer :P
Teraz może przejdźmy do rzeczy :)
Ciekawi nowinek z Azjatyckiego świata? Rządni plakatów, ekskluzywnych wywiadów i rzeczowych artykułów? Głodni świetnej grafiki i mnóstwa zdjęć? Spragnieni ciekawych konkursów i atrakcyjnych nagród? To fantastycznie! Mamy dla Was coś specjalnego, ponieważ na rynek wchodzi właśnie nowy magazyn "Asia on Wave", oferujący to wszystko i jeszcze więcej! Nie czekajcie dłużej i śmiało klikajcie https://www.facebook.com/Kakusei.Wave po więcej informacji.
Fani Korei - dla Was mamy podwójną niespodziankę, ponieważ od następnego numeru magazyn podzieli się na dwie części i będzie zawierał więcej materiału dotyczącego tego właśnie kraju, specjalną okładkę i super plakaty z Waszymi idolami! A już w tym numerze obszerny artykuł o SHINee oraz wiele innych ciekawostek!
Fani Azji - łączmy się!
cr. fb Kakusei.Wave
Ostatnio zmieniony przez Oiiś 2012-09-27, 21:20, w całości zmieniany 2 razy
Waaaa~genialnie!
już od dawna zazdrościłam Azjatom ich gazet. Mam nadzieję, że w Asian on Wave! znajdzie się dużo plakatów o tematyce k-popowej, ale nawet jeśli nie bedzie ich tak dużo, to czuję, że warto będzie kupować ten magazyn. Pierwszy numer zapowiada się naprawdę ciekawie. Ciekawe tylko, czy znajdę ten magazyn gdzieś w Ł-cy, czy będę musiała po niego jeździć do Łodzi...
Kocham SuJu od: 14.01.2009
Wysłany: 2012-09-27, 21:38
Majanna, z tego co widze na fb to pierwszy nr będzie można zamówić przez internet. Dla mnie w sumie to o wiele wygodniej xD Nie będę musiała jeździć na drugi koniec miasta żeby zakupić xD
Zapowiada się bardzo ciekawie i liczę na to, że w części o japońskich artystach nie skupią się tylko na wykonawcach jrockowych i napiszą też coś o tych popowych. Jednak niezbyt mi się uśmiecha zamawianie przez internet, o wiele bardziej wolałabym się do kiosku przejść...
Mam nadzieję, że cena nie będzie zwalać z nóg.
_________________ We are meant to be, another time, another life, possibly, probably you would be mine.
Get out, get out, get out of my head and fall into my arms instead.