Eunhyuk w ostatnim czasie robi prace domowe za innych członków zespołu. Kyuhyun uprzednio wrzucił zdjęcie pół nagiego Hyukjae, który zmywał naczynia. Dzisiaj inna osoba, czyli Heechul, wrzucił filmik, na którym Eunhyuk cierpliwie sprząta ich jedzenie.
Hee napisał „Gdy zamawialiśmy jedzenie, to zagraliśmy w papier-kamień-nożyce i mój bliski przyjaciel Lee Hyukjae przegrał, więc musiał sam wszystko posprzątać keke, marudził ; „Nie zamawiaj jedzenia wraz z zupami, wczoraj także, więc zazwyczaj ja myję naczynia itp.” keke Ah, dlaczego filmy na Instagram'ie nie mogą być dłuższe?”
Fani, którzy zauważyli sytuację z Eunhyuk'iem ; „O!Eunhyuk znowu”, „Eunhyuk, biedny ty. Może ci pomóc?”, „Gra papier-kamień-nożyce jest naprawdę irytująca!”, „Dla nich Eunhyuk stał się chłopcem na posyłki” itp
Source: Heechul’s Instagram and kpopstarz.com
PL trans: Andrela, superjunior.pl
Ostatnio zmieniony przez Nishi 2013-10-20, 10:06, w całości zmieniany 1 raz
Ulubieniec z SJ: Hae, Tusiek, Hee, Kyu, Hyuk
Lover: Siwon
Fav Pairing: EunHae, HanChul, HeeTeuk
Grupa krwi: A Rh+
Kocham SuJu od: 10.02.2010
Wiek: 27 Dołączyła: 06 Maj 2011 Posty: 15239 Skąd: ??czyca
Wysłany: 2013-10-20, 14:13
Andrela napisał/a:
„Nie zamawiaj jedzenia wraz z zupami, wczoraj także, więc zazwyczaj ja myję naczynia itp.”
wtf? to zdanie po jakiemu jest, bo jest... eee...dziwne?
ale trzeba przyznać, że skoro godził się na grę, to musiał się liczyć z przegraną. jak się ma pecha...
_________________ "Without you, I could never see. Without you, I could never hear. Without you, I could never have happy tears in my eyes"
"Sometimes you're my hero. Sometimes you're my girlfriend. You're my sister. You're my BABY!"
Ulubieniec z SJ: Heechul
Lover: Yesung
Fav Pairing: EunHae, SiChul
Grupa krwi: 0Rh+
Kocham SuJu od: 2012r.
Wysłany: 2013-10-20, 15:33
maggdalena napisał/a:
Andrela napisał/a:
„Nie zamawiaj jedzenia wraz z zupami, wczoraj także, więc zazwyczaj ja myję naczynia itp.”
wtf? to zdanie po jakiemu jest, bo jest... eee...dziwne?
ale trzeba przyznać, że skoro godził się na grę, to musiał się liczyć z przegraną. jak się ma pecha...
Ogółem tak było zapisane w angielskim tłumaczeniu i sama nie zrozumiałam tego x.x
Raczej nie nazwałabym Eunhyuka jako chłopca na posyłki, ale każdy ma swoje zdanie ^^ Cóż, przegrał to raczej powinien wywiązać się z tego, że posprzątał. A co tam, SuJu też ludzie a niech też sprzątają xDD
Jednym słowem: Hyuk jest zbyt dobrym chłopakiem i ma przechlapane XD No dobra, wyszło mi trochę więcej słów... W każdym razie.. mam nadzieję, że zła passa w grze papier-kamień-nożyce wkrótce się od niego odwróci i reszta zespołu przestanie się nim wyręczać w poobiadowym sprzątaniu :)
_________________ We are meant to be, another time, another life, possibly, probably you would be mine.
Get out, get out, get out of my head and fall into my arms instead.
Grupa krwi: AB Rh+
Kocham SuJu od: czerwiec 2013
Wiek: 24 Dołączyła: 14 Sie 2013 Posty: 1173 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-11-08, 17:47
Biedny :( też zawsze przegrywam w takich grach i muszę przez to coś robić (np grabić liście -.-) więc wiem jak się czuje.. mam nadzieję, że zła passa mu minie (tak jak i mi xd)