Wysłany: 2011-09-27, 09:07 [26.09.2011/DL] HeeChul w wojsku
(25 gifów)
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ulubieniec z SJ: Wszyscy (cała 15-ka) a naj naj
Lover: Yesio, Sungmin, Wookieee...lalala
Fav Pairing: YeWook (ale kocham wszystkich naprawdę)
Grupa krwi: A Rh+
Wiek: 35 Dołączyła: 07 Maj 2011 Posty: 78 Skąd: Warsaw, Poland
Wysłany: 2011-09-27, 11:22
Hurra! Napisałam jako pierwsza! ^^
Jeszcze tylko czekam aż mi się rozpakuje do końca i jak będę piszczeć gdy wreszcie się skończy. :)
...po obejrzeniu...
OMO! KAWAII! Ależ Heechul zmężniał nam <3 ale nadal ma swój urok i charakterek. Tylko żeby go tam biedactwa za bardzo nie wymęczyli na wybiegu. :*
Ostatnio zmieniony przez Vinus_Mina 2011-09-27, 11:28, w całości zmieniany 2 razy
Ulubieniec z SJ: Hae, Tusiek, Hee, Kyu, Hyuk
Lover: Siwon
Fav Pairing: EunHae, HanChul, HeeTeuk
Grupa krwi: A Rh+
Kocham SuJu od: 10.02.2010
Wiek: 26 Dołączyła: 06 Maj 2011 Posty: 15239 Skąd: ??czyca
Wysłany: 2011-09-27, 13:26
te gify sa straszne >< az mnie serce boli :( te gify z karabinem to po prostu...i jeszcze jest jak strzela >< czyli to nie atrapa...xD nie no kurde ciezko mi sie na to patrzylo. niektore sprawialy ze sie usmiechnelam(np jak robil serducho czy sie slicznie usmiechal) ale wiekszosc mnie smucila :(
_________________ "Without you, I could never see. Without you, I could never hear. Without you, I could never have happy tears in my eyes"
"Sometimes you're my hero. Sometimes you're my girlfriend. You're my sister. You're my BABY!"
Ostatnio zmieniony przez maggdalena 2011-09-27, 13:36, w całości zmieniany 1 raz
Ulubieniec z SJ: Kyuhyun, Donghae, Yesung i res
Lover: Kyu
Fav Pairing: YeShu ke ke ke
Wiek: 28 Dołączyła: 07 Maj 2011 Posty: 657 Skąd: Niesulice/Wrocław
Wysłany: 2011-09-27, 16:28
dziękuję bardzo :) na tych gifach nie wygląda na źle :) już niedługo jego trening się skończy ^^
Ostatnio zmieniony przez goss 2011-09-27, 16:36, w całości zmieniany 1 raz