Ulubieniec z SJ: Yesung i pozostała 14 <3333
Lover: Yesung <333 ... i kilku innych xD
Fav Pairing: Eunhae, YeKyu, Yehae, KyuMin, HeeMin, KyuChul
Grupa krwi: A Rh+
Kocham SuJu od: lipiec-sierpień 2010r~
Wysłany: 2012-12-10, 20:51
Ok. Kochani, mam do was prośbę. Napiszecie mi na pw po 5 piosenek jap (coś fajnego od np Namie Amuro?) i kor do których można potańczyć na imprezie (impreza jest dla ludzi em... 'normalnych' XD) ?
Ulubieniec z SJ: Hae, Tusiek, Hee, Kyu, Hyuk
Lover: Siwon
Fav Pairing: EunHae, HanChul, HeeTeuk
Grupa krwi: A Rh+
Kocham SuJu od: 10.02.2010
Wiek: 26 Dołączyła: 06 Maj 2011 Posty: 15239 Skąd: ??czyca
Wysłany: 2014-08-08, 22:49
Jaki tam stary! xD
_________________ "Without you, I could never see. Without you, I could never hear. Without you, I could never have happy tears in my eyes"
"Sometimes you're my hero. Sometimes you're my girlfriend. You're my sister. You're my BABY!"
patrycja7721
Wysłany: 2016-12-21, 12:43
Szukacie dobrych porad w zakresie medycyny estetycznej włosów ? Jeśli nie wiecie jak można samemu na co dzień poradzić sobie z własnymi włosami to poczytajcie na tym portalu, http://olejowaniewlosow.org o świetnych możliwościach jakie wam dają, mowa tutaj o olejowaniu włosów !
slona, tydzień? to i tak długo trzymasz... mnie po dwóch dniach szlag trafia..
_________________ We are meant to be, another time, another life, possibly, probably you would be mine.
Get out, get out, get out of my head and fall into my arms instead.
Cukrzyca to poważna choroba, która może się ujawnić już w wieku dziecięcym. Cukrzyca objawy to przede wszystkim wysoki poziom cukru we krwi, wzmożone pragnienie oraz częste oddawanie moczu. Wyszczególnić można dwa typy cukrzycy. Typ I zdiagnozowany może być już u dzieci. Charakteryzuje się tym, że trzustka wcale nie produkuje insuliny. Typ II występuje, kiedy trzustka nie pracuje efektywnie lub gdy nie produkuje wystarczającej ilości insuliny. Idźcie na profesjonalne badania kliniczne gdańsk które dużo wyjaśnią, są w 100% darmowe !