Kocham SuJu od: 14.01.2009
Wysłany: 2011-10-05, 20:39 Audio Konkurs
To już druga edycja tego konkursu :P (Pierwszy był na feen)
Zasady są bardzo proste. Wystarczy odgadnąć wszystkie tytuły piosenek wraz z osobami które śpiewają w danym fragmencie. W niektórych urywkach jest po kilka osób, w niektórych nie ma nikogo :P
Tylko jedna osoba może wygrać. Wygra ten, kto pierwszy udzieli poprawnych odpowiedzi na wszystkie 31 kawałków :P
Nagrodą będzie drobny upominek rzeczowy. Za drugie i trzecie miejsce będzie dyplom. (ale dostaniecie je dopiero za jakiś czas xD)
Odpowiedzi proszę przesyłać na forumowego maila ( kontakt@superjunior.pl ) a nie na moje PW, ponieważ mam już zapchaną całą skrzynkę xD
WAŻNE - podpisywać się swoim nickiem z forum
Lover: EunHyuk
Fav Pairing: EunHae
Grupa krwi: A Rh+
Wysłany: 2011-10-05, 20:59
Oiika, uznaj tylko 30 utworów, bo w paczce do pobrania, numer 22 jest podpisany, wiec odpowiedz jest jakby podana :)
Eunhyuk: W takim razie musisz te? wyst?pi? przed naszym dormem, bo my b?dziemy bardziej za tob? t?skni?...
Ulubieniec z SJ: Hae, Tusiek, Hee, Kyu, Hyuk
Lover: Siwon
Fav Pairing: EunHae, HanChul, HeeTeuk
Grupa krwi: A Rh+
Kocham SuJu od: 10.02.2010
Wiek: 27 Dołączyła: 06 Maj 2011 Posty: 15239 Skąd: ??czyca
Wysłany: 2011-10-05, 21:24
a jednak jest podpisane xD
ale i tak latwe do zgadniecia :) jednak musze przyznac ze 10 utworow kompletnie nie kojarze(ach ja i te moje "kochane" solowki-w wiekszosci xD). 28-31 chyba pierwszy raz slysze albo po prostu mi sie tak wydaje przez to ze roznia sie od "normalnych" wersji :P
bede podziwiala kazdego kto zgadnie wszystkie utwory! (zwlaszcza te ktorych w ogole nie znam :P)
_________________ "Without you, I could never see. Without you, I could never hear. Without you, I could never have happy tears in my eyes"
"Sometimes you're my hero. Sometimes you're my girlfriend. You're my sister. You're my BABY!"
Ostatnio zmieniony przez maggdalena 2011-10-05, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Ulubieniec z SJ: Wszyscy >.<
Fav Pairing: Teraz już wszystkie xD
Grupa krwi: B
Kocham SuJu od: Halloween 2010
Wiek: 26 Dołączyła: 16 Lip 2011 Posty: 3143 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2011-10-06, 18:59
Czyli te wycia (np. w 5) w tle też trzeba zgadywać? O Shisusie, to ja to wszystko za dwa lata zgadnę xD No ale hwaiting! :>
Ulubieniec z SJ: Wszyscy >.<
Fav Pairing: Teraz już wszystkie xD
Grupa krwi: B
Kocham SuJu od: Halloween 2010
Wiek: 26 Dołączyła: 16 Lip 2011 Posty: 3143 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2011-10-19, 13:38
nieeeee, ja jestem bardzo chętna, tylko zbyt wysoko poprzeczkę ustawiłaś xD
No ale teraz mam większą motywację >: D
Ulubieniec z SJ: cała 15!
Lover: Kyu, Alex, Taec, DooJoon, Tei, Brian
Grupa krwi: 0 Rh -
Wiek: 32 Dołączyła: 05 Maj 2011 Posty: 58 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2011-10-20, 17:36
Ja bym chętnie spróbowała swoich sił, ale będę miała czas nad tym przysiąść dopiero jak rozwiążę ostatecznie kwestię mojej pracy licencjackiej, czyli dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Ale obawiam się, że do tego czasu na pewno konkurs zostanie już rozwiązany ;(
Ulubieniec z SJ: Yesung, ZhouMi, Ryeo
Fav Pairing: RyeoMin, HeeMin
Grupa krwi: A Rh +
Kocham SuJu od: nie pami?tam dnia, kiedy ich nie kocha?am.
Wiek: 31 Dołączyła: 03 Maj 2011 Posty: 5775 Skąd: Bia?ystok
Wysłany: 2011-11-02, 16:07
Roksilol napisał/a:
jeżeli w kawałku jest, że ktoś śpiewa ale jest też chórek, to nie trzeba zgadywać kto jest w chórku co?