Ulubieniec z SJ: Hae, Kui Xian, wszyscy
Lover: Kwon 'Fire' Soonyoung
Fav Pairing: QMi, SoonHoon (oni coś na serio tak)
Grupa krwi: A+
Kocham SuJu od: 01.01.2011
Wysłany: 2012-02-18, 20:26
Ja pcham (pchałam, bo po kontuzji już nie bardzo) kulą i nawet przez jakiś czas uprawiałam rzut młotem xD Tak, tak można się mnie bać xD
rad, szydełkowanie jest cool! ja może trochę obok mam doświadczenie, bo na kółku historycznym szyję xD
I twoje dzieła są boskie! <3
Ostatnio zmieniony przez teitatoo 2012-02-18, 20:27, w całości zmieniany 1 raz
Ulubieniec z SJ: Wszyscy >.<
Fav Pairing: Teraz już wszystkie xD
Grupa krwi: B
Kocham SuJu od: Halloween 2010
Wiek: 25 Dołączyła: 16 Lip 2011 Posty: 3142 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2012-02-18, 20:29
O Boże, znów szydełkowanie xD Moja mama się w to ostatnio wkręciła...
i chyba muszę ją zmusić, by mi coś takiego zrobiła :D Masz gdzieś wskazówki do tego? ^^ Te takie schematy, których nie kumam? xD
Hm, no ja raczej nie mam hobby nietypowego do płci, ale może o czym jeszcze nie wiem albo go nie odkryłam xD
Ulubieniec z SJ: Yesung / Donghae
Wysłany: 2012-02-18, 20:30
jeszcze mocno amatorskie :P ale lubie szydełkowanie :P to prawie jak medytacja zen ;D a jak kończyłem ten szalik to byłem tak podekscytowany że nie wiem co
[ Dodano: 2012-02-18, 20:30 ]
bez schematu robiłem, mój własny projekt
[ Dodano: 2012-02-18, 20:33 ]
a napis był tak upierdliwy w robieniu że gdybym jej wtedy nie kochał, to bym zrezygnował w trakcie
Ulubieniec z SJ: Hae, Tusiek, Hee, Kyu, Hyuk
Lover: Siwon
Fav Pairing: EunHae, HanChul, HeeTeuk
Grupa krwi: A Rh+
Kocham SuJu od: 10.02.2010
Wiek: 25 Dołączyła: 06 Maj 2011 Posty: 15239 Skąd: ??czyca
Wysłany: 2012-02-18, 20:43
o no prosze! kolejny facet ktory szydelkuje... moja babcia wyczynia cuda na szydelku a razem z mama robia na drutach sweterki, kamizelki itd itd.
ja moze nie mam hobby ale marzy mi sie skok ze spadochronem, na bungee i lot na paralotni. balonem tez bym sie chetnie przeleciala ^^
_________________ "Without you, I could never see. Without you, I could never hear. Without you, I could never have happy tears in my eyes"
"Sometimes you're my hero. Sometimes you're my girlfriend. You're my sister. You're my BABY!"
Ulubieniec z SJ: Hae, Kui Xian, wszyscy
Lover: Kwon 'Fire' Soonyoung
Fav Pairing: QMi, SoonHoon (oni coś na serio tak)
Grupa krwi: A+
Kocham SuJu od: 01.01.2011
Wysłany: 2012-02-18, 20:51
rad napisał/a:
Może wymyślę jakiś konkurs
Konkurs? Lubię konkursy xD Ale nie chcę męczyć nowo poznanych ludzi xD Może za pół roku się przyłączę
(kiedyś też to potrafiłam, więc sama spróbuję, będzie wielka satysfakcja nie?)
rad, zazdroszczę Ci, że masz do tego cierpliwość. Ja kiedyś próbowałam, ale za szybko mnie to nudziło. Po zobaczeniu tego, co zrobiłem zapragnęłam mieć coś podobnego, więc teraz muszę namówić mamę, żeby mi zrobiła :) Bo ona to cały czas coś szydełkuje.
Jeśli chodzi o nietypowe hobby to raczej nie mam, no chyba, że zaliczyć do tego piłkę nożną, ale teraz to chyba dużo dziewczyn się tym interesuje, więc raczej się nie wyróżniam.