Ulubieniec z SJ: Henry
Lover: Hyukjae
Fav Pairing: YeHyuk
Grupa krwi: B Rh+
Kocham SuJu od: 27.12.2010
Wiek: 22 Dołączyła: 09 Lip 2011 Posty: 426 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2011-08-02, 12:44 Zlot Kpop'owy w Bydgoszczy !
Witam wszystkie ELF'y.
Mamy kolejną propozycje zrobienie zlotu Kpop'owego. (Wziąć udział mogą nie tylko fani SuJU;] )
Propozycja jest taka, aby zrobić zlot w Bydgoszczy 26.08.2011r.
Dlaczego Bydgoszcz ?
U nas jeszcze nigdy, nigdy, przenigdy nie było żadnego zlotu fanów, flashmob'u czy jakiegoś innego zorganizowanego spotkania fanów jakiegoś zespołu.
Na razie nie jest jeszcze wszystko uzgodnione. Wiadome jest tylko miejsce i data, a czas spotkania oczywiście do ustalenia.
Wiem, że to trochę szybko, bo zaraz po zlocie w Krakowie, ale chcemy zrobić taki miły akcent na zakończenie wakacji.
Co do planu.
Pewne jest to, że będziemy świętować 27 urodziny YeSung'a.
Jest jeszcze pomysł robienia zdjęć i zrobienia z tego fanowskiego filmiku.
Ja już kartki z napisami do zdjęć przygotowuję i liczę na udaną sesję z nimi. ;D
Na pewno znajdziemy czas na fanowskie zabawy, fotki, filmiki, na pewno coś się zatańczy, zaśpiewa ;D
Swoje pomysły możecie zgłaszać w komentarzach ;]
Nie jest to jeszcze wszystko sprecyzowane, ponieważ pomysł powstał dopiero wczoraj, w nocy. ;]
Jako, że mam godzinkę jazdy do Bydgoszczy to się raczej pojawię! <333 (wszystko zależy od rodziców >.<)
Tylko powiedzcie co będziemy tańczyć xD bo ja sem taka łamaga, że warto byłoby się wcześniej pouczyć xDD
teitatoo napisał/a:
OMO! My to jednak mamy nawalone w głowie.
Rzucić hasło spotkanie i już jest plan na cały dzień ^.-
Ulubieniec z SJ: prince manager, jongjin
Lover: yeye
Fav Pairing: yehae, eunhae
Kocham SuJu od: 2009
Wiek: 26 Dołączyła: 04 Maj 2011 Posty: 4101 Skąd: s?upsk/wroc?aw
Wysłany: 2011-08-02, 13:09
Kurczę, zawsze narzekałam, że spotkania są robione za daleko od mojego miejsca zamieszkania, a tu tylko (taaa, tylko xD) kilka godzin jazdy. Chętnie bym się pojawiła, ale to raczej zależy od tego, czy znajdę sobie towarzysza z miasta lub kogoś, kto by się ze mną z pomorskiego zabrał, bo sama jeździć nie chcę xD No i czy dojazd by mi pasował.
I jeszcze obchodzenie urodzin mojego Yesia dfhsakjfhsdkfgdskfds powinnam tam być... ;-;
Wysłany: 2011-08-02, 13:11
Miyu napisał/a:
bo ja sem taka łamaga, że warto byłoby się wcześniej pouczyć xDD
Hahah mam to samo xD
Co do tańca hm.. zagłosuj w ankiecie ;]
ale myślę,że najlepiej zatańczyć coś mało oklepanego, np No Other czy Pajama Party. To rzadko jest tańczone ;]
Albo wymyślimy same układ jak w 4 punkcie ankiety, ale to może graniczyć z cudem ;D
Ulubieniec z SJ: Heechul
Lover: Siwan
Kocham SuJu od: lipiec 2010
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2011 Posty: 287 Skąd: szafa Heechula.
Wysłany: 2011-08-02, 14:25
Omo, brzmi nieźle : D. Już w ogóle, jak pomyślę, że do Bydgoszczy mam niecałe dwie godziny jazdy autobusem ^^ Też z chęcią wybrałabym się na takie spotkanie ;>.
Ostatnio zmieniony przez Oharu 2011-08-02, 14:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-08-02, 15:49
[ Dodano: 2011-08-02, 15:10 ]
EvilMonkey napisał/a:
Czyli stoi przede mną wyzwanie nauczenia się reszty Pajamy
O właśnie będziemy uczyć się razem xD[/quote]
Hah, oke uczymy się razem xD
Eh,a z forum nikt nie jedzie z rocznika 97 ?
Będę "maknae" na tym zlocie ? xD