Ulubieniec z SJ: Yesung, ZhouMi, Ryeo
Fav Pairing: RyeoMin, HeeMin
Grupa krwi: A Rh +
Kocham SuJu od: nie pami?tam dnia, kiedy ich nie kocha?am.
Wiek: 29 Dołączyła: 03 Maj 2011 Posty: 5760 Skąd: Bia?ystok
Wysłany: 2015-12-16, 22:26
Jeśli nie był jej pewien, to chyba słaba miłość :P powinni sobie ufać i te 2 lata wojska chyba nie byłyby takim problemem. Ludzie latami są narzeczonymi i biorą ślub dopiero po jakimś czasie. Wiec dla mnie to i tak jest nielogiczne xD
Przecież i tak teraz nie ma jej pod ręką, tylko jak wyjdzie na przepustkę. Więc jaki to miało sens?
Redu, pewnie założył, ze z wojskiem jest jak z erazmusem - trudno wytrzymać wierności swojej drugiej połówce, gdy tej w okolicy nie ma... lepiej ją porządnie sobie "zaklepać"...
Z drugiej strony, jeśli to była przysłowiowa i piękna miłość, to mógł spokojnie z ożenkiem poczekać na koniec służby ;p
_________________ We are meant to be, another time, another life, possibly, probably you would be mine.
Get out, get out, get out of my head and fall into my arms instead.
Grupa krwi: AB Rh+
Kocham SuJu od: czerwiec 2013
Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2013 Posty: 1173 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-12-17, 11:20
Całe szczęście, że ten ślub nie był z powodu dziecka :p (historia Kim Hyun Joonga to aktualnie moja ulubiona XD Serio powinna powstać drama na podstawie tego, sukces murowany XD)
Sungminowi został rok służby (no...troszkę ponad :p), zobaczymy jak wtedy będzie układał się ich związek, bo widząc się tylko na przepustkach...wiadomo, że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach :p (chyba, że chodzi o moją-bycie niefotogenicznym jest u nas rodzinne xdd)
Wysłany: 2015-12-17, 21:46
memoria, dlatego uważam, że coś z tą miłością jest nie tak właśnie xDDD skoro oboje nie mogli czekać to coś mnie tu nie gra, a wręcz fałszuje xD
eRka, no powiem Ci, że jakby Sungmin sie w taki skandal wplątał to kaniec świata, armagiedon był by normalnie xDD Chociaż w sumie i tak przeskrobał, wiec w sumie gorzej być nie może :D
Wysłany: 2015-12-17, 22:08
RedWitch napisał/a:
skoro oboje nie mogli czekać to coś mnie tu nie gra, a wręcz fałszuje xD
a może ona mu powiedziała, że jest w ciąży więc się z nią ożenił, a potem SURPRISE! To jednak nie ciąża a wzdęcia.
RedWitch, brakuje mi jakiegoś porządnego skandalu w kpopie XD
Wysłany: 2015-12-17, 22:18
Hahahahahaha, wzdęcia xD no padnę xDDD w sumie to jest myśl xDD
Poszukujesz skandalu? Byle z SJ! żeby nam przybyło nowych ELFów xDD
Wysłany: 2015-12-17, 22:22
Redziu hahaha XD ELFów na forum mamy pełno tylko jacyś przyczajeni... (pewnie fanki innych zespołów, które sprawdzają konkurencję...wiadomo, że wrogów trzeba trzymać blisko XD)
RedWitch, brakuje mi jakiegoś porządnego skandalu w kpopie XD
eRka, daj na wstrzymanie do końca roku przynajmniej, poprzedni rok wykorzystał pulę skandali do końca tej dekady :/
A od początku tego roku spokój, jak ręką odjął...
_________________ We are meant to be, another time, another life, possibly, probably you would be mine.
Oj weźcie... bo jeszcze się okaże, że EunHae nie mogą bez siebie żyć i Hyuk ucieknie do Rybci xD wtedy byście miały skandal xD
o takie skandale to ja się i modlić mogę..