Ulubieniec z SJ: Yesung, Sungmin
Lover: Yesung
Grupa krwi: A Rh -
Wysłany: 2012-02-01, 14:13
Jestem zwolenniczką prawdziwie męskich dłoni. Z podanych zdjęć najbardziej pod mój gust podchodzą dłonie Siwona i Hyuka oraz ewentualnie Hana. Dłonie Mina i Ciula jak kobiece, popadłabym w kompleksy >.< ale z drugiej strony ich dłonie wyglądają na najbardziej zadbane. Po długiej chwili namysłu mój głos idzie do Hyuka.
_________________ Sungmin: I’m so good at everything, there’s nothing I’m not good at, I’m a genius
Yesung: Sungmin?
Sungmin: Yeah?...
Yesung: Stop talking nonsense.
(Miracle for you)
Mi bardzo podobają się dłonie Kyuhuna... Ma cudne, długie palce.
_________________ "Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you..."
In military: Leeteuk <3 Yesung <333
============
Ulubieniec z SJ: wszyscy <3
Lover: Kangin, Yesung @.@
Grupa krwi: A RH+
Wysłany: 2012-02-02, 11:38
łooo jakie Heechul ma kobiece dłonie O___O aż mozna mu pozazdrościć @.@
Ogółem to miałam dylemat między dłonmi: Siwona, Kyuhyun i Eunhyuk- te 3 pary mi się podobaja, dlaczego 3eba wybrać 1 >.<"
No dobra... postawie na Hyuka xDDD
_________________ Wielu ludzi idzie przez życie nie wiedząc czego chce. Równie wielu wie to, ale nie walczy o osiągniecie celu. Na pewno tylko nieliczni wiedzą czego chcą od życia i walczą by dopiąć swego! Do której grupy ty należysz?!
Według mnie najładniejsze dłonie ma Donghae. Są gładkie, zgrabne i zadbane, ale jednocześnie pozostają męskie co jest według mnie idealnym połączeniem.^^